A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Harry herceg mindent tagad!


Szerinte semmi nem igaz abból, amit róla és az apjáról állítanak


A sussexi pár tagadja, hogy meghívást kaptak volna Károly király 75. születésnapjára – írta meg a hirado.hu.

Újabb mérföldkövet ünnepel november 14-én III. Károly, 75. születésnapja alkalmából pedig az egész család összegyűlik, hogy köszöntse az uralkodót. Korábban a The Sunday Times cikke arról számolt be, hogy Harry herceg kerek perec visszautasította apja meghívását az ünnepségre, azonban a sussexiek szóvivője elutasította ezt az állítást.


„A brit média szalagcímeire reagálva, Harry és Meghan nem kapott meghívást őfelsége közelgő születésnapjára. Elkeserítő, hogy a Sunday Times tévesen adta közre ezt a történetet.”

Legutóbb szeptemberben, II. Erzsébet királynő halálának évfordulójára várták a jelenleg Amerikában élő herceget, hogy a családdal töltse a napot a skóciai Balmoral birtokon, ezt azonban Harry visszautasította.



Feltételezhető tehát, hogy a szeptemberben történtek kapcsán a királyi család úgy döntött, hogy ez alkalommal meg sem próbálják az Egyesült Királyságba csábítani a három évvel ezelőtt Kaliforniába költözött herceget és feleségét.

Harry Tartalék című botránykönyve óta elég fagyos a hangulat. Károly ráadásul állítólag haragszik fiára, aki feleségét, Kamilla királynét meglehetősen rossz színben tüntette fel a könyvében.

Bár több forrás szerint is a király az, aki nyitottabb a békülésre, egyelőre Harry nem mutat hajlandóságot arra, hogy enyhítsen a kialakult feszültségen. Úgy tudni, hogy Károly megkoronázása óta szinte alig beszélt egymással apa és fia.

Ennél már csak a testvérek, Harry és Vilmos herceg kapcsolata mondható rosszabbnak. A trónörökösnek nem olyan szoros már a kapcsolata az öccsével, amióta Harry és amerikai felesége, Meghan hercegné három éve bejelentette, hogy felhagy a királyi család képviseletében végzett hivatalos tevékenységével, majd Kaliforniába költöztek. A helyzeten nyilván csak rontott a botránykönyv, mely Vilmost sem kímélte.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések