A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Folytatódik a tanárok LMBTQP érzékenyítése uniós támogatásból


“A műhelyfoglalkozást a Szimpozion Egyesület a Háttér Társasággal közös uniós pályázat keretében tartja” – áll a külföldről finanszírozott, nemzetbiztonsági kockázatot jelentő LMBTQP-lobbiszervezetek felhívásában. 

Hangosan mondjuk, hogy mindenki megértse: nem Pride nap, nem Pride hónap, immáron Pride év van Magyarországon is - írja a Szentkoronaradio.com.

A Budapest Pridehoz kapcsolódóan a HVIM több bejelentést is tett, miután a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő LMBTQP-szervezetek több tanárokat “érzékenyítő” rendezvényt is meghirdettek.

De persze hiába, mert jogszabály azok korlátozására nincsen, szabadon képezhetik az ügynökök a propagandagépezet pedagógusokat, akik immár kidolgozott, mesteri módszerekkel csempészhetik be a deviáns ideológiákat a gyermekek közé - írják.

Viszont attól, hogy a Pride hónap véget ért, a deviánsok továbbra is támadják a normalitást, és továbbra is az iskolákon keresztül. Több városban is megszervezik a TABUK NÉLKÜL- egynapos műhelyfoglalkozás az LMBT személyekről oktatóknak, pedagógusoknak elnevezésű propagandista képzésüket. Ezúttal Székesfehérvár, Debrecen és Szeged tanárait akarják megrontani uniós pénzből. Ugyanis “A műhelyfoglalkozást a Szimpozion Egyesület a Háttér Társasággal közös uniós pályázat keretében tartja…” Egy olyan műhelyfoglalkozást, ahova várnak minden pedagógust, iskolai szakembert, egyetemi oktatót (gyermekvédelmi szakembert, osztályfőnököt, igazgatót, iskolai fejlesztő pedagógust, pszichológust, orvost, védőnőt, szociális szakembert vagy hallgatót). Mindezt annak érdekében, hogy túl”érzékenyítsék” a pedagógusokat az LMBTQP irányába.

Amíg ilyen rendezvényeket az ügynökszervezetek megtarthatnak, és

amíg a tanárok ezeken büntetlenül részt vehetnek, addig a fiatalok nincsenek biztonságban az iskolákban!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések