A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Azahriah váratlan helyről kapott kéretlen tanácsot, ezt senki sem mondta még az énekes arcába


Sokak szerint vigyáznia kell a hangjára, különben már a második nap be fog rekedni, a harmadikon pedig végtelenül fog fájni neki


Azahriah egymás után kapja a kéretlen jó tanácsokat, elképesztő sikeréhez hozzászólt már Majka, a Quimby, Mester Tamás, Geszti Péter, Zalatnay Sarolta, Zámbó Krisztián, és most már Kovács Kati is – írta a promotions.hu.

Kovács Kati dalain generációk sokasága nőtt fel, ő a hazai könnyűzene egyik legkiemelkedőbb és legnagyobb hatású énekesnője, a 60-as évektől kezdve rengeteget dolgozott együtt olyan legendás együttesekkel, mint az Illés, a Metró vagy az Omega és az LGT.

A lassan a 80. életévét betöltő énekesnő még most is folyamatosan koncertezik, de a legfiatalabb generációk érthető módon már kevésbé ismerik, inkább a szülők és a nagyszülők kapják fel a fejüket, ha Kovács Kati megszólal.

Ezúttal Azahriah triplázásához szólt hozzá ő is, miután a magyar könnyűzenei szakma felének volt már valami hozzáfűznivalója az elképesztő sikerhez, olyan ugyanis még sosem történt, hogy egy magyar előadó egymás után háromszor is telt házas Aréna koncertet csináljon, Baukó Attila zenéje iránt viszont akkora az érdeklődés, hogy lassan a harmadik koncertre is elfogynak a jegyek. Majka vagy Zalatnay Sarolta mellett eddig talán Mester Tamás mondta a legérdekesebbet.

Kovács Kati elárulta, hogy Azahriah zenéje nem az ő fülének való, de ha valaki ekkora tömegeket mozgat, az bizony elismerésre méltó, ő ennek a korszaknak az abszolút győztese. Az elismerés mellé azonban Kati egy szakmai szempontra is felhívta a figyelmet, amire a legtöbben talán nem is gondolnak:

"Nagyon vigyázzon magára. A tripla Arénával ugyan örökre beírja magát a zenei élet történelemkönyvébe, de hogy mindhárom napot tisztességesen végigcsinálja, vigyáznia kell a hangjára, különben már a második nap be fog rekedni, a harmadikon pedig végtelenül fog fájni neki."

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések