A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy férfi káromkodva ugrált az autók elé egy budapesti benzinkútnál, majd berohant a vécére drogozni


Egy fővárosi benzinkút alkalmazottja szombat hajnalban a pánikgombbal jelezte, hogy sürgősen segítségre van szüksége, ezért a Készenléti Rendőrség bevetési rendőrei azonnal a helyszínre vonultak.

Az ijedt eladó arról számolt be, hogy egy férfi a benzinkút előtti útszakaszon a kocsik elé ugrált, közben obszcén szavakat kiabált, majd beszaladt a mosdóba, és magára zárta az ajtót.

A rendőrök a mellékhelyiségbe mentek, ahonnan a férfi többszöri felszólítás ellenére sem jött ki. A benzinkutas egy pótkulccsal kinyitotta a mosdót, ahol a rendőrök megtalálták a budapesti férfit, aki éppen egy fecskendővel kábítószergyanús folyadékot adott be magának.

A járőrök megbilincselték a 38 éves férfit, és előállították a X. Kerületi Rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott droggyorsteszt pozitív értéket mutatott. Kábítószer birtoklása miatt feljelentést tettek ellene. Az eljárást a BRFK X. Kerületi Rendőrkapitánysága folyatja.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések