A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

DK: "Tordai Csaba jó munkát végez, köszönjük a munkáját"


Továbbra is feltétlen a bizalom a Városházán Tordai Csaba iránt.

Déri Tibor DK-s polgármester még meg is köszönte Karácsony jogi főtanácsadójának a munkáját, annak ellenére, hogy Tordainál házkutatást tartottak a 99 Mozgalom gyanús pénzügyei miatt.

– Tordai Csaba továbbra is a bizalmi embere?

– Természetesen.

Kérdésünkre ezt a választ adta még múlt héten pénteken Karácsony Gergely. Úgy tűnik, Tordai iránt a bizalom továbbra is töretlen, hiszen a mai napig a főpolgármester jogi főtanácsadójaként dolgozik.

A Magyar Nemzet információi szerint Tordai ügyvédi irodájában hamisíthatták meg a Karácsony Gergely-féle 99 Mozgalom félmilliárdos adománygyűjtésének jegyzőkönyveit.

Sajtóhírek szerint Tordai nélkülözhetetlen támasza Karácsonynak, ezért elképzelhetetlen, hogy meginogjon a pozíciója.

Karácsony természetesen ismét a sajtót kikerülve, egy hátsó ajtón közelítette meg a közgyűlés termét, így tőle nem lehetett kérdezni. A Fővárosi Közgyűlés balliberális politikusai azonban egy emberként álltak ki Tordai Csaba mellett.

Tordai Csaba kiváló szakember, nagyon jó munkát végez, köszönjük a munkáját! – ezt Déri Tibor, Újpest DK-s polgármestere mondta a Magyar Nemzetnek. Niedermüller Péter és a szintén DK-s Szaniszló Sándor is azon az állásponton van, hogy meg kell várni a nyomozás végét. Niedermüller szerint a házkutatás nem azt jelenti, hogy valakit fel kell menteni a munkavégzés alól. Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes pedig nem értette, hogy mi köze van a Városházának ahhoz, hogy Karácsony Gergely jogi főtanácsadójának ügyvédi irodájában házkutatást tartottak az adónyomozók, egy olyan mozgalom gyanús pénzügyeivel összefüggésben, ami a főpolgármester miniszterelnök-jelölti kampányát szolgálta ki.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések