A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Házkutatást tarthattak Kamu Geri és Bajnai bizalmasánál

Csütörtökön, a késő esti órákban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal emberei jelentek meg annál a háznál, melyben Tordai Csaba ügyvédi irodája is van.

Az „5. kerület – Itt lakunk” nevű csoportban jelent meg egy Facebook-poszt, amely szerint csütörtökön, a késő esti órákban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) emberei jelentek meg a Vécsey utca 4. számnál – olvasható a Magyar Nemzeten. 

„Állítólag az egyik ügyvédi irodában tartottak házkutatást. Mondjuk érdekes, hogy miért ilyenkor. Bőven késő este volt már”

– jegyezte meg a poszt szerzője.

A helyszín érdekessége, hogy erre a címre jegyezték be Tordai Csaba ügyvédi irodáját, aki nem mellesleg Gyurcsány Ferenc egykori államtitkára, Bajnai Gordon bizalmasa, Karácsony Gergely ügyvédje és főtanácsadója. Tordai neve a Városháza-gate kapcsán is felmerült.

A Magyar Nemzet megkereste az adóhivatalt és az ügyészséget is annak tisztázásáért, hogy Tordai Csaba irodájában vizsgálódott-e a hatóság.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések