A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az egész világot átverte Snoop Dogg komolynak tűnő bejelentése


Mint kiderült, egy igazán okos, dörzsölt, sőt kissé aljas médiahekk, PR-mutatvány volt az egész


Az elmúlt napokban futótűzként terjedt a hír, miszerint a marihuánafogyasztás egyik ikonikus arca, a világsztár rapper Snoop Dogg lemond a füstölésről, de az emberek ebből nem pont arra következtettek, ami a valóság – írta meg a firstclass.hu.

November 16-án a fűrajongó rapikon 82,5 millió követőjének jelentette be egy Instagram-posztban, hogy felhagy a füstöléssel. Szó szerint ezt írta, de az emberek agyában ez természetesen csak egy dolgot jelenthetett: letette a cigit, nincs több gandzsa. A bejelentés szövege is erre engedett utalni, mivel megosztotta, hogy hosszú beszélgetések és mérlegelés előzte meg a döntést. Később – nagyon amerikaiul – kérte a követőket, hogy tartsák tiszteletben a magánszféráját ebben az időszakban.

Mondhatni mindenki írt erről Tokiótól Los Angelesig, pedig azért nem állt erős lábakon ez a bejelentés. Nemrég pedig kiderült, hogy teljes kamu az egész, szó sincs arról, hogy a saját marihuánamárkát futtató, komoly pénzzel az iparban tevékenykedő cégbe befektető Snoop Dogg kiszáll a buliból.


Mint kiderült, egy igazán okos, dörzsölt, sőt kissé aljas médiahekk, PR-mutatvány volt az egész. Sejtésünk sincs, ki találta ki, de valószínűleg be volt állva, mert ezt lehetetlen összehozni józan fejjel. Snoop ugyanis tényleg lemond a füstölésről, legalábbis a kerti partikon, ha nyílt tűznél zajlik a buli. A bejelentés ugyanis erre vonatkozik, és a füstmentes tűzrakóhelyeket gyártó Solo Stove termékeit reklámozza.

Snoop egy ilyen termék előtt ülve tisztázta a dolgot, ő csak egy olyan tűzhelyet akart, amelynél köhögés és büdös ruházat nélkül lehet élvezni az estét. „Szeretem a szabad tüzet, de a füst túl sok volt. A Solo Stove viszont leszámolt a füsttel. Komoly változást értek el, és most már örömmel és szeretettel adom át az üzenetet, és melegedek a barátaimmal, családommal” – olvashatóak Snoop sorai a cég által kiadott közleményben, amely természetesen mostantól Snoop-márkájú, a sztár logójával ellátott termékeket is forgalmaz.

Az új Snoop Dogg x Solo Stove forgalmazása limitált kiadású csomaggal indul, amely a következőket tartalmazza: egy Snoop által „tervezett” Bonfire Fire Pit tűzrakóhely, egy tűzrakóhely-állvány, egy Snoop-sapka és egy Snoop x Solo matricacsomag. A csomag ára 349,99 dollár (120 ezer forint), és már kapható is a solostove.com oldalon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések