A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Eddig és nem tovább! Hadházy késeléses támadásra szólítja fel híveit


Végleg elszabadult a Xanaxos...

Ide szerintünk már szavak sem kellenek.

Csak bemutatjuk, mit művelt ez az elmebeteg, aki arra szólította fel híveit, hogy késsel essenek a plakátoknak...

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő talált egy hirdetőoszlopot, amelyen Alex Soros, valamint Ursula von der Leyen látható, majd nekiesett. A nemzeti konzultációt hirdető plakátok nagyon zavarják a politikust, így arra buzdított mindenkit, hogy tegye ezeket tönkre.

Megjelentek országszerte ezek az újabb gyalázatok... gyakorlatilag egy fasiszta jellegű propagandakampányt látunk az önök pénzéből – jelentette ki Hadházy Ákos.

Tudjuk, hogy ezzel nem állítjuk meg, mégis mindenkit arra biztatnék, hogy a környezetében rongálja ezeket a plakátokat. Egy plakát megrongálása nem bűncselekmény

– fogalmazott.

Azonban nem tagadja, hogy szabálysértés lehet. Ettől függetlenül szerinte olyan időket élünk, „amikor bizonyos szabályokat muszáj áthágni, miközben a kormány lábbal tiporja a jogállam alapjait is”.

Ne táncoljunk úgy, ahogy ők fütyülnek!

Letépni egy propagandaplakátot nem hőstett, ez a minimum, amit megtehetünk a Fidesz legújabb, ocsmány húzása ellen. Egy plakát letépése vagy átfestése nem dönti meg a rendszert, mégis erre bíztatok mindenkit! Ha másra nem, arra jó, hogy ne kelljen szégyenkeznünk amiatt, hogy némán nézzük ezt a gyalázatot. És arra, hogy üzenjünk egymásnak: nem vagyunk egyedül! Egyébként Ursula von der Leyennek állítólag a szeme sem rebben a plakátok láttán. Pedig nagyon is kellene. Abban az országban ugyanis, ahol a kormány adófizetői pénzek milliárdjaiból folyamatosan pártpolitikai kampányt folytat, nincsen valódi, demokratikus választás. Csakhogy a magyar EU-s választás nem egy elkülönült esemény lesz, hanem a nagy EU-s választás RÉSZE. Márpedig ha egy választás RÉSZE nem demokratikus, akkor az EGÉSZE sem az. #StopPropaganda #stopOrban #fideszmaffia

Posted by Hadházy Ákos on Sunday, November 26, 2023

Mi kell még ahhoz, hogy ezt az elmebeteget lecsukják??? Mi lesz a következő??? Bemennek a szerkesztőségekbe késsel az emberek????

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések