A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szeretnéd még látni az unokáidat? – kérdezte Harry herceg Károly királytól


Nem volt boldog, amikor kilakoltatták őket a Frogmore Cottage-ból


Nem telik úgy el hónap, hogy ne jelenne meg új könyv a királyi család életéről. Most Omid Scobie: Endgame (Végjáték) című kötetének közelgő megjelenése borzolja a brit kedélyeket, amelyből egy részletet már megjelentetett a Page Six – írta meg az rtl.hu.

Bár úgy tudni, hogy Harry épp ki akar békülni a családjával, állítólag nem volt túl szeretetteljes a viszony, amikor közölték a herceggel, hogy költözzenek ki feleségével a Frogmore Cottage-ból, amelyet a néhai Erzsébet királynő ajándékozott nekik 2018-as esküvőjük alkalmából.

A költözést a család azzal indokolta, hogy Harryék már nem vesznek részt a királyi család életében, és nem élnek Nagy-Britanniában. Scobie azonban úgy gondolja, hogy a lépés olcsó próbálkozás egy sértett apától, aki a rabja egy olyan intézményrendszernek, amely gyakran teljesen intoleráns az emberi érzelmekkel szemben.

A 39 éves Harry állítólag annyira feldúlt volt a hír miatt márciusban, hogy azt mondta a 75 éves Károlynak, hogy így nem sűrűn látja majd az unokáit, a 4 éves Archie herceget és a 2 éves Lilibet hercegnőt.

Scobie azt állítja, hogy a Frogmore Cottage volt Harry családjának egyetlen igazán biztonságos menedéke, amikor az Egyesült Királyságba látogattak, mivel a területet fegyveres őrök biztosítják.

Károly eddig még alig látta Archie-t, és csak egyszer találkozott Lilibettel, idén nyáron. Úgy tudni, hogy a király visszautasította a meghívást Lilibet márciusi kaliforniai keresztelőjére, mivel túl elfoglalt volt.

A könyv állítása szerint néhány nappal azután, hogy közölték velük, hogy ki kell költözniük Frogmore-ból, Harry felhívta Károlyt és megkérdezte: „Szeretnéd még látni az unokáidat?”.

Károly állítólag félszegen annyit reagált, hogy mindig lesz hely, ahová Harryék mehetnek, ha az országba látogatnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések