A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Zaharova: most is, mint mindig másoknak kell eltakarítani az USA után


Az izraeli-palesztin feszültségek legutóbbi eszkalálódásával kapcsolatban az Egyesült Államok “már mindent megtett, amit tudott”, és a világ többi részének kell majd eltakarítania a mocskot – mondta Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium hivatalos szóvivője.

A külügyi szóvivő a Fehér Ház tisztviselőinek legutóbbi megjegyzéseit kommentálva, akik szerint az Egyesült Államok nem tervezi, hogy erőit Izraelbe küldi, hogy részt vegyenek a konfliktusban.

„Azt mondanám, hogy már mindent megtettek, amit csak tudtak. Most is, mint mindig, másoknak kell majd eltakarítaniuk utánuk a mocskot” – mondta Zaharova.

A közel-keleti feszültségek ismét fellángoltak, miután a Hamász fegyveresei a Gázai övezetből beszivárogtak Izraelbe. A palesztin mozgalom válaszként írta le támadását az izraeli hatóságoknak a jeruzsálemi Templomhegyen lévő al-Aksza mecset elleni erőszakos fellépésére.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések