A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vádat emeltek egy budapesti díler ellen, akinél több kilogrammnyi drogot találtak


A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy 36 éves férfival szemben, aki napi rendszerességgel adott el különféle kábítószereket Budapesten, elsősorban a dél-pesti régióban; több kilogrammnyi kábítószert találtak nála.


A főügyészség az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében azt írta, hogy a vádlott "legkésőbb 2021-től egészen az elfogásáig különféle kábítószerekkel, köztük amfetaminnal, kokainnal és marihuánával kereskedett Budapesten".

A rendőrök tavaly májusban csaptak le a dílerre, kábítószer-kereső kutya segítségével átvizsgálták a férfi XX. kerületi lakását, az ahhoz tartozó teremgarázst, valamint a járműveit, és 1,2 kilogramm marihuánát, több mint 1 kilogramm amfetamint, kokaint, valamint a kábítószer-kereskedelemmel összefüggő eszközöket és a drog hígításához használt anyagokat találtak.

A nyomozók mindezek mellett nagy értékű járműveket, így egy luxusterepjárót és egy quadot, valamint több mint egymillió forint készpénzt is lefoglaltak - tették hozzá.
   
A Fővárosi Főügyészség a férfit jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettével vádolja, vele szemben fegyházbüntetést, pénzbüntetést, valamint vagyonelkobzást is indítványoz a vádiratban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések