Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Tepsis omlett ropogós kolbásszal: reggelire vagy vacsorára is tökéletes lesz


Tepsiben is kisütheted az omlettet, és így igazán laktató reggelit vagy vacsorát varázsolhatsz az asztalra.


Ha kipróbálnád az omlettet kicsit máshogy, süsd ki tepsiben! Jól mennek hozzá a vele sült kolbászkarikák: akár csemege, akár csípős debreceni kolbászt választasz bele, biztos, hogy nem fogsz csalódni. Friss salátával és ropogós kenyérrel tálald.

Hozzávalók 4 személyre

👉 6 tojás
👉 3 dl tej
👉 2 pár debreceni kolbász
👉 só
👉 bors
👉 olaj
👉 vaj a tepsi kikenéséhez

Elkészítés:

A kolbászokat karikázd fel, és serpenyőben, kevés olajon néhány perc alatt süsd őket ropogósra.

Egy tepsit kenj ki vajjal. A tojást keverd ki a tejjel, sózd és borsozd meg, és forgasd bele a kisült kolbászkarikákat. Egy tepsit gazdagon kenj ki vajjal. Öntsd bele a tojásos keveréket, és 180 fokon 25-30 perc alatt süsd készre. Akkor jó, ha a tetején már kis buborékok jelennek meg. Hagyd langyosra hűlni, utána szeleteld.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések