A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagy változtatást jelentett be a Szerencsejáték Zrt.


A Szerencsejáték Zrt. még 2023-ban megújítja a tippmixpro.hu oldalát. Ez pedig többek között azt jelenti, hogy a játékosoknak fel kell osztaniuk az egyenlegüket a felhasználói fiókok szétválasztása miatt.


A Portfolio.hu cikke szerint a 10. évfordulóját éppen 2023-ban ünneplő portál ráncfelvarrása miatt döntést kell hozniuk a felhasználóknak.

A megújulás miatt azoknak, akik online felhasználói fiókkal rendelkeznek, néhány napjuk van, hogy döntést hozzanak. A játékosoknak október 16-ig kell eldönteniük, hogy meglévő egyenlegüket hogyan osztják meg a hagyományos online szerencsejátékok (például lottójátékok és e-sorsjegyek) és az online sportfogadás között.

Fontos tehát, hogy hamarosan a szerencsejatek.hu és a tippmixpro.hu weboldalakon külön felhasználói profilokkal és egyenlegekkel kell rendelkezniük a játékosoknak. Ehhez a játékot szervező állami vállalat segítséget is ad. Figyelembe veszik a játékosok szokásait és ehhez igazodva javasolnak is nekik egy felosztási arányt a pénzüknél – írja a lap.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések