A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Musk szerint az emberiség a harmadik világháború felé tart


"Szerintem a harmadik világháború felé alva járunk. Egyik ostoba döntéssel a másik után. Az embereknek önvizsgálatot kell tartaniuk. Ha az előrejelzéseik nem váltak valóra, akkor el kellene gondolkodniuk azon, hogy talán a többi előrejelzésük sem fog valóra válni" - mondta Musk egy X-en tartott konferencián.

A világ leggazdagabb embere, az X tulajdonosa hozzátette:

Szerintem túlzásba vittük a dollár szankciókkal való felfegyverzését. Így most egy csomó ország elhagyja a dollárt, mert mi mintegy rákényszerítettük őket erre. És ez még Oroszországon, Kínán és Iránon is túlmutat. Mert az olyan országok, mint mondjuk Brazília vagy India még mindig üzletet akarnak kötni Oroszországgal, de nem tudják ezt dollárban megtenni. Így arra kényszerítjük őket, hogy dedollárosítsák tranzakcióikat, ezzel gyengítve a dollár erejét a világban. Mi a legfontosabb dolog? A legfontosabb dolog, hogy elkerüljük a harmadik világháborút, mert lehet, hogy soha nem fogunk kilábalni belőle. És úgy gondolom, hogy a harmadik világháború kockázata jelenleg rohamosan növekszik. És úgy gondolom, hogy ha javulnak a kapcsolatok Oroszországgal, a harmadik világháború valószínűsége drámaian csökkenni fog.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések