A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mentális problémákkal küzd és hangokat hall: itt van minden, amit tudni lehet az amerikai tömegmészárosról


Szörnyű tragédia rázta meg az Egyesült Államokban Maine államát, ugyanis Lewiston városában fegyvert ragadott egy férfi, és többeket lemészárolt, valamint megsebesített. 

A lövöldözéssel egy negyvenéves, Robert Card nevű férfit gyanúsítanak, aki jelenleg is szökésben van, és akiről kiderült, mentális problémákkal küzdött, sőt korábban már börtönben is volt – számolt be a Blikk.

A férfi két helyszínen adott le több lövést, egy étteremben és egy bowlingpályán kezdte el mészárolni az embereket. A borzalomban többen meghaltak, rengeteg a sérült, sőt nem kizárt, hogy 18 év alattiak is vannak az áldozatok között – emlékeztetett a portál.

A Daily Mail most azt írja, hogy a tömegmészárlás gyanúsítottja Maine államból, Bowdon városából származik, amelynek a lakossága alig több mint 3000 fő. A férfi a hadsereg tartalékosa lehet. A lap úgy tudja, hogy a 40 éves lövöldöző szingli, és rengeteg mentális problémával küzd, sőt hangokat is hall, és nemrég azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja a Sacóban található kiképzőbázist. Az is kiderült, hogy a férfi nemrég vesztette el az állását, ám azt nem lehet tudni, hogy hol dolgozott.

A férfi 2001 és 2004 között a Maine-i Egyetemen tanult mérnöknek, de az nem derült ki, hogy lediplomázott-e. Úgy tudni, 2007-ben már összetűzésbe került a hatóságokkal, ugyanis valamilyen szer hatása alatt vezetett, ezért két nap börtönre ítélték, valamint 500 dolláros büntetés megfizetésére kötelezték. A férfinak akkor 90 napra a jogosítványát is bevonták – írták.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések