A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ki akartak rabolni egy dohányboltot Dunakeszin


Három férfi akart kirabolni egy dohányboltot 2021 decemberében Dunakeszin. A férfiak ismerték egy mást, munkatársak voltak, a főnökük vitte el őket a trafikhoz. Az eladónak még sikerült megnyomnia a pánikgombot, ezért a támadók elmenekültek.


A három férfi ismerte egymást, az egyikük beosztottja volt a másik két férfi. A főnök vette rá a beosztottjait, hogy raboljanak ki egy dohányboltot. 2021 december 12-én éjszaka a főnök a dohánybolt közelébe vitte a két férfit. Ott kitette őket, ő pedig az autóban várt.

A két férfi először hajnali 3 előtt ment be a dohányboltba. Ekkor még csak energiaitalt vettek, felmérték a terepet. Kapucni és maszk volt rajtuk, ami akkor, a pandémia miatt nem volt gyanús. Később, fél négy körül megint visszamentek a dohányboltba. Két energiaitalt kértek, az egyikük egy ezrest is kitett a pultra. Amikor az eladó a pénzért nyúlt, a közelebb álló férfi megfogta a karját és maga felé kezdte húzni, közben a bevételt követelte. Az eladó a szabad kezével még meg tudta nyomni a pánikgombot, mire a férfiak elmenekültek.

Az ügyészség csoportosan elkövetett rablás kísérlete miatt emelt vádat a három férfi ellen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések