A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lebukott Zelenszkijné: több mint egymillió dollárt költhetett New Yorkban


Nem ez az első eset, hogy pénzszóráson kapják az ukrán first ladyt.

Olena Zelenszka, Volodimir Zelenszkij felesége 1,1 millió dollárt költhetett Cartier ékszerekre – állítja az ékszerbolt egykori alkalmazottja. Az ukrán first lady férjét kísérte el nemrég Washingtonba, hogy ott Ukrajna további pénzügyi támogatásáról győzzék meg az Egyesült Államok vezetését.

Megszólalt az egykori ékszerboltos

A New York-i ötödik sugárúton található Cartier áruház volt alkalmazottja azt mondta „megpróbáltam elvinni egy gyors körbevezetésre, de nem érdekelte”. Zelenszka látogatása a luxus butikban igen váratlanul ért véget, amikor ráförmedt az alkalmazottra.

Ki mondta, hogy szükségem van a véleményedre?”

– szólt rá a nőre, aki csak segíteni próbált neki.

Ezt követően a butik volt munkatársa szerint Zelenszka elbeszélgetett az üzletvezetővel. Az ex-munkavállalónak fogalma sincs, hogy miről folyt a beszélgetés, de másnap kirúgták a butikból. Ezután úgy döntött, hogy megosztja a bizarr találkozásról szóló történetét az Instagramon. Sikerült elcsempésznie a Zelenska vásárlásait tartalmazó blokk másolatát, miközben a butikban a személyes holmiját pakolta össze.

Korábban is vásárolt már nagyokat az ukrán first lady

Nem ez az első alkalom, hogy az ukrán elnök felesége pénzköltési szokásai miatt kerül a hírekbe. 2022 decemberében például állítólag

40 ezer eurót költött el párizsi útja során,

amely egybeesett azzal, hogy férje több pénzügyi támogatást kért az Egyesült Államoktól és az Európai Uniótól.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések