A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Katalin hercegnét pimasz viccel tréfálta meg Vilmos herceg


Ki csipkedi a fenekem?


Katalin hercegné és Vilmos herceg több látogatást is tettek Wales különböző intézményeiben a fekete történelem hónapja alkalmából, amely a bevándorlók angliai történelemhez való felbecsülhetetlen értékű hozzájárulásáról emlékezik meg – írja az elle.hu.

Meglátogatták a karibi térségből származó időseket is a Race Council Cymru szervezésében, akik hatalmas örömmel fogadták őket, Vilmos hercegnek pedig még arra is volt módja, hogy megviccelje a feleségét.

Vilmos herceget már korábban felkérték arra, hogy látogassa meg ezt a térséget, és tegye tiszteletét a fekete közösségben. A helyi lakosok annyira örültek a látogatásuknak, hogy számtalan öleléssel halmozták el a hercegi párt, akik örömmel viszonozták a kedves gesztust.

A látogatást néhány fotón is megörökítették, így Vilmos és Katalin hercegné is pózolt egy csoportképen. Vilmos herceg ekkor hirtelen megkérdezte:

Ki csipkedi a fenekem?

Mindenki hatalmas nevetésben tört ki, köztük Katalin hercegné is, különösen azután, hogy Vilmos herceg néhány perccel korábban már megalapozta a hangulatot egy másik tréfával, amikor a hölgyek hevesen ölelgetni kezdték:

A csókoknál meghúzom a határt! – utalt kedvesen arra, hogy a rajongók kissé túlzásba viszik a testi kontaktust.

A Race Council Cymru azon dolgozik, hogy Wales etnikai kisebbségeit támogassa minden lehetséges módon. Az idős emberekből álló rajongókat lenyűgözte a megszervezett program, Katalin hercegné és Vilmos herceg pedig életre szóló élményt szereztek nekik a látogatásukkal és a közvetlenségükkel.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések