A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kitört a káosz az osztályteremben, székkel ütötték le a tanárnőt (videó)


A megsérült pedagógust kórházba szállították. A színes bőrű elkövetőt felelősségre fogják vonni 

Megdöbbentő jelenetek zajlottak le a minap az Egyesült Államok Michigan államában, jelesül a Flint nevű kisváros egyik középiskolájában. Egy tanár és egy diák között nézeteltérés alakult ki, majd ezután egy másik tanuló megragadta az egyik széket és a pedagógus felé dobta - írta a Bors.

A felháborító esetről videó is készült, amely futótűzként terjedt végig a közösségi médiában. A felvételen látható, amint a tanárt eltalálja a szék, aki ettől eszméletlenül rogy a padlóra. Úgy tudni, hogy a pedagógus két hevesen vitatkozó tanuló közé állt, mikor egy lány a háta mögé sétált, és néhány méterről egy fém széket hajított a fejének.

Az nem ismert, hogy a nézeteltérés mi miatt alakult ki.

Az iskola tájékoztatása szerint az áldozatot kórházba szállították, majd még aznap este hazaengedték, és már jobban érzi magát, valamint várhatóan jövő héten visszatér tanítani.

Az elkövetőt a törvényeknek megfelelően felelősségre fogjuk vonni – közölte az intézmény.

Az azonban azt nem tudni, hogy addig is felfüggesztették-e vagy számíthat-e valamilyen büntetésre – számol be róla a Daily Mail.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések