A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiakadtak a románok: megint Budapesten kell Eb-selejtezőt játszaniuk


Döbbenetes döntésről beszélnek.

A román ProSport beszámolója szerint az izraeli válogatott Ciprus helyett Budapesten játssza le hazai európa-bajnoki selejtezőit.

A lap azt írja, megdöbbentő döntés született, amellyel Izrael el akarja ütni Romániát az Eb-részvételtől.

„Hivatalosan bejelentettük az UEFA-nak a helyszínt és a stadiont. A következő napokban megvitatják, hogy nézők előtt lehet-e majd játszani”

– mondta Shino Zuaretz, az izraeli szövetség elnöke.

Mint ismeretes, az országban lévő háborús helyzet miatt kénytelen költözni az izraeli nemzeti csapat, amely novemberben kilenc nap alatt játssza le maradék négy selejtezőjét, sorban Koszovó ellen idegenben, majd Svájc és Románia ellen pályaválasztóként, végül Andorra vendégeként.

Az I jelű csoportot jelenleg a románok vezetik 16 ponttal (8 meccs), mögöttük Svájc 15 egységgel (7 meccs), Izrael pedig 11-gyel (6 meccs) áll.

Két héttel ezelőtt a románok a Szusza Ferenc Stadionban vendégeskedtek, ahol Fehéroroszországgal játszottak gól nélküli döntetlent. A találkozó előtt a sajtót telekürtölték, mondván varjak és férgek lepték el az Újpest pályáját, amelyet játékra alkalmatlannak tituláltak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések