A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hogyan lehetséges, hogy ma is Gyurcsány Ferenc vezeti a baloldalt?


„A többiek alkalmatlansága” – válaszolja meg a kérdést Menczer Tamás


Hogyan lehetséges az, hogy az a Gyurcsány Ferenc a baloldal vezére, aki már minden lehetséges módon megbukott, 2006-ban miniszterelnökként rendőrterrort vezényelt a magyar emberek ellen, hazudott, lebukott, gazdasági, társadalmi és morális csődbe taszította az országot – írja a külügyi államtitkár közösségi oldalán.

Aztán eltelt úgy 15 év, és azt látjuk, hogy Gyurcsány Ferenc pártja (pártjai) nem a magyar politikatörténet szemétdombján vannak, ahová valók (jó, az MSZP már tulajdonképpen igen, dehát itt van nekünk a DK), hanem a Gyurcsány-párt fújja a passzátszelet a baloldalon, és az élen természetesen a névadó áll.

Hogyan lehetséges ez? – kérdezi Menczer.

Vannak, akik azt mondják, hogy ez Gyurcsány Ferenc tehetségének köszönhető. Mivel én sohasem fedeztem fel Gyurcsány úrban semmilyen különleges tehetséget, ezt a megoldást mindig elvetettem – írja az államtitkár.

Álláspontja szerint Gyurcsány Ferenc vezető szerepének oka a többi baloldali szereplő tökéletes, enciklopédikus és folytatólagosan elkövetett tehetségtelensége.

De amióta látjuk, hogy a baloldalt megújítani hivatott újhullámos, progresszív „csodagyerekek” zsinagógába járnak misére, az elektromos rollert a zuhanyzóban tisztítják, és még egy rövid felszólalás során sem tudják az alanyt az állítmánnyal egyeztetni, nos, azóta egészen világos, hogy mi Gyurcsány úr vezető szerepének az oka.

A többiek alkalmatlansága. Hozzájuk képest tényleg tehetséges. Kis probléma, hogy csak hozzájuk képest – vélekedik Menczer.

Hiszen a fent leírtaknak megfelelően, Gyurcsány Ferenc tehetsége pont arra volt elég, hogy tönkretegye az országot.

Tudjuk jól, emlékszünk. Legfontosabb feladatunk, hogy őt és az embereit soha többet ne engedjük a kormányzás közelébe. Soha többé baloldalt! – összegezi az államtitkár Facebook-beejegyzésében.

Hogyan lehetséges, hogy ma is Gyurcsány Ferenc vezeti a baloldalt? Ez a kérdés időről időre előkerül. Hogyan lehetséges...

Posted by Menczer Tamás on Thursday, October 26, 2023

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések