A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hamarosan Budapestre látogat a WHO főigazgatója


Jelentős személyt lát hamarosan vendégül Budapest. A WHO főigazgatója a szervezet budapesti központját fogja átadni, ahol egy száz fős nemzetközi stáb dolgozik majd a Föld legfontosabb egészségügyi kérdésein.


Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz képes volt a WHO-t megtartani politikamentes, professzionális szervezetként és ez a koronavírus legyőzésében nagyon fontos volt - jelentette be Szijjártó Péter saját Facebook-oldalán. Mint a külügyminiszter fogalmazott, a WHO vezetője hamarosan Budapestre látogat, ahol személyesen fogja megnyitni az intézmény új központját. Utóbbiban egy száz fős nemzetközi stáb dolgozik majd a Föld legfontosabb egészségügyi kérdésein.

Az egészségügy területén nincs helye a Kelet-Nyugat vitának - hangsúlyozta Szijjártó Péter. Egyben aláhúzta, látjuk a híreket arról, hogy a koronavírus újra felütötte a fejét, azonban Tedrosz barátom megnyugtatott, hogy a világ felkészültségi szintje ma összehasonlíthatatlanul jobb a három-négy évvel ezelőttinél. Rendelkezésre állnak a szükséges eszközök, az oltások és a természetes folyamatok által létrejött immunitás és egy széles körű tudás magáról a vírusról - fogalmazott a külügyminiszter.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések