A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyöngyösi: "nem tudtuk elvinni szavazni a választóinkat egy olyan listára, amin Gyurcsány is szerepel”


A Jobbik elnöke ugyanakkor fő ellenségének a NER-t tartja.

Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnöke Bolgár György vendége volt nemrég a Klubrádióban. A politikus többek között arról beszélt, hogy 

nem tudtuk elvinni szavazni a választóinkat egy olyan listára, amin Gyurcsány Ferenc is szerepel.”

Ez volt a Jobbik számára a legtanulságosabb fejlemény a 2022-es országgyűlési választásokon – jelentette ki a pártelnök. Gyöngyösi itt megjegyezte, hogy szerinte a többi ellenzéki pártnak is le kéne vonnia a tavalyi vereség tanulságait.

Elmondta a véleményét Donáth Anna Válasz Online-on megjelent írásáról is, melyben páros lábbal szállt bele Gyurcsány Ferencbe és pártjába „Sajnos nem csupán a kormányoldalon látjuk megvalósulni a hazugság kultúráját. Hasonló politikai kultúrát képvisel a Demokratikus Koalíció is. Ezzel pedig súlyos gátja a kormányváltásnak” – fogalmazott a Momentum EP-képviselője.

„Amikor Donáth Anna a nagy nyilvánosság előtt az ellenzéki pártokkal, meg pártelnökökkel foglalkozik, akkor »a NER köszöni szépen, és csak hátradőlve egy kávét kér magának«” – tette hozzá Gyöngyösi.

Fő ellensége a NER

A Jobbik elnöke a Megbeszéljük című műsorban arról is szólt, hogy szerinte „rettenetesen szomorú lenne, 

ha egy országban Orbán és Gyurcsány között kellene választania.”

Leszögezte, hogy fő ellenségének a NER-t tartja, ugyanakkor 2006 és '08 között „volt szerencsétlensége” megtapasztalni, hogy mit tud egy Gyurcsány-kormány.

„Gyurcsány Ferencnek minimum kellene mondania egy kerek, értelmezhető mondatot azzal kapcsolatban, hogy ő mit gondol a saját korábbi kormányzásáról, és esetleg miben szeretne módosítani, ha kormányra kerülne, mert ha ugyanazt hozza vissza, amit 2006 után képviselt, akkor csöbörből vederbe kerül ez az ország” – hangsúlyozta Gyöngyösi Márton.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések