A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elütöttek egy biciklist Hajdúszoboszlón


A sofőr figyelmét elkerülte a megállásra és elsőbbségadásra felszólító tábla, és menet közben ütött el egy biciklist, aki maradandó fogyatékossággal járó sérülést szenvedett.


A férfi 2022. július 8-án reggel háromnegyed 8-kor, a főnöke autójával hajtott Hajdúszoboszló külterületén a 3321. számú közút irányába. Nem volt nagy forgalom, és az időjárási körülmények is ideálisak voltak.

A sofőr a 3321. számú út kereszteződéséhez ért, majd megállás és elsőbbségadás nélkül behajtott, annak ellenére, hogy még tábla is figyelmeztette erre. A párhuzamosan bicikliúton haladt szabályosan egy biciklis, akit elütött. A biciklis súlyosan megsérült a balesetben, maradandó fogyatékossága lett.

Az ügyészség bűncselekményt beismerő férfival szemben maradandó fogyatékosságot eredményező közúti baleset gondatlan okozása miatt emelt vádat, és tárgyalás mellőzésével pénzbüntetés és vezetéstől eltiltás kiszabását javasolta vele szemben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések