A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Biden: A "másik csapat" okozta a robbanást a gázai Al-Ahli kórházban

Megint kihagyott az agya az amerikaiak demens elnökének.

Joe Biden azt mondta, hogy a Hamász „olyan gonosz atrocitásokat követett el, amik az Iszlám Államot némileg racionálissá teszik”.

Azt is mondta, hogy „szem előtt kell tartanunk, hogy a Hamász nem képviseli az egész palesztin népet, és csak szenvedést hozott nekik”.

Az amerikai elnök Tel-Avivban azt is mondta, hogy: „Mélyen elszomorított és felháborított a tegnapi gázai kórházban történt robbanás. A látottak alapján úgy tűnik, mintha a másik csapat tette volna, nem ti. De sok ember nem biztos benne, ezért sok tennivalónk van még [we have to overcome a lot of things].”

Azt mondta, az USA megadja Izraelnek, amire szüksége van, hogy megvédje magát.

A rövid beszédét azzal kezdte, hogy azért ment Tel-Avivba, hogy a világ tudja, hol áll az Egyesült Államok, és azzal fejezte be, hogy az izraeli nép bátorsága lenyűgöző, és büszke arra, hogy ott lehet.


Bidennek és Netanjahunak nem lehetett kérdéseket feltenni.

Az Al-Ahli kórház elleni támadásban több száz ember halhatott meg, a kórházban holttestek között tartottak sajtótájékoztatót. Az IDF és a palesztinok egymást vádolják a tragédiával.

Nigel Farage, korábban a BREXIT-párt megálmodója is kommentálta Biden kijelentését:

Mennyire volt ez kínos? Joe Biden Izraelbe érkezik, felolvas egy forgatókönyvből, elveszti a fonalat, majd a Hamász brutális terroristáit „a másik csapatnak” nevezi.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések