A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Beckhamék csak kihasználták Tom Cruise-t?


Mikor Beckhamék Amerikába költöztek, Tom Cruise-zal rövid idő alatt összebarátkoztak, a brit pár számára gyümölcsöző kapcsolat azonban hamar megszakadt – írta meg a hirado.hu.


Egyszer, nem is olyan nagyon régen, Tom Cruise és Beckhamék barátsága még legendásnak számított Hollywood szerte, aztán történt valami, és soha többé nem látták őket egymás társaságában.

Barátságuk 2007-ben szilárdult meg, amikor a pár Los Angelesbe költözött, de nem sokkal ezután eltávolodtak egymástól. David és Victoria akkor döntöttek úgy, hogy az Egyesült Államokba költöznek, amikor a sportoló belépett a Los Angeles Galaxy csapatába, és állítólag Cruise volt az, aki bevezette őket Hollywood krémjébe. Egy Cruise-hoz közeli forrás elárulta a Mirrornak, hogy Tom tárt karokkal fogadta őket, és elég sok szálat megmozgatott, hogy a brit sztárpár otthonosan érezze magát az új környezetben.

„Gyakorlatilag odaadta nekik a város kulcsait. Partit rendezett nekik, hogy minden fontos emberrel találkozhassanak” – mondta a bennfentes, aki szerint Tom neheztel, mivel a barátságuk ezután gyakorlatilag meg is szakadt, Beckhamék új körökben kezdtek el mozogni.

A lap forrása szerint David és Victoria már nem kereste Tom és akkori felesége, Katie Holmes társaságát, amiért a Top Gun sztárja megorrolt, mert szerinte új barátainak kicsit jobban kellett volna igyekezniük, így úgy érezte, csak kihasználták.

A rajongók nagyon várták, hogy a celebbarátság is terítékre kerül a Netflix új Beckham című dokumentumfilmjében, s bár Tommal való kapcsolatukról szűkszavúan meséltek a műsorban, hogy a barátság miért szakadt meg azóta, arról hallgattak. Azonban néhány szaftos pletyka így is kiderült.

Victoria Beckham például először nyílt meg férje hűtlenségéről.

A divattervező – aki 1999 júliusában ment hozzá az egykori sportolóhoz – bevallotta, hogy nagyon haragudott Davidre a félrelépési pletykák után. 2003-ban David Spanyolországba költözött, hogy a Real Madridban játsszon, míg Victoria az Egyesült Királyságban maradt fiaikkal, Brooklynnal és Romeóval. Bár a négyrészes dokusorozatban nem nevezik meg a nőket, David állítólag több hölggyel is intim kapcsolatba került ebben az időszakban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések