A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Zelenszkij felesége nem él együtt a férjével


Olena Zelenszka a BBC-nek beszélt arról, hogy a háborúnak milyen hatása volt a családi életükre.

Személyes hangvételű interjút adott az ukrán elnök felesége a BBC-nek. Olena Zelenszka többek között arról beszélt, hogy a családi életüket hogyan borította fel a Oroszország által indított háború.

„Lehet, hogy ez önző dolog, de nekem nem egy történelmi személyiségre van szükségem, hanem a férjemre, aki mellettem van”

– mondta az ukrán first lady, hozzátéve, hogy nemcsak neki, hanem az egész családnak hiányzik a férje.

„De erősek maradunk, érzelmileg és fizikailag is megvan az erőnk. És biztos vagyok benne, hogy együtt kezelni fogjuk ezt”

– mondta Olena Zelenszka, aki a háború kitörése után hónapokig rejtőzködött különböző titkos helyeken a gyerekeivel. Azt az időszakot az adrenalin áradása jellemezte, de az idő múlásával szükségét érezte annak, hogy megnyugodjon, és a fennálló körülmények között elkezdje élni az életét.

„Nem élünk együtt a férjemmel, a család külön él” – mondta Olena Zelenszka a BBC-nek, hozzátéve, hogy lehetőségük van ugyan látni egymást, de nem olyan gyakran, mint szeretnék. „A fiamnak hiányzik az apja” – mondta. Zelenszka beszélt arról is, hogy a háború miatt a gyerekinek nincs lehetőségük tervezgetésre.

Az ukrán first lady hangsúlyozta, hogy Zelenszkijben megvan az energia, az akaraterő, az ihletettség és a makacsság, hogy végigvigye ezt a háborút: „Hiszek benne. És támogatom őt. Tudom, hogy van elég ereje. Bárki másnak, akit ismerek, sokkal nehezebb lenne ez a helyzet. Ő tényleg nagyon erős és kitartó ember. És erre a kitartásra most mindannyiunknak szüksége van.”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések