A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vona Gábor egy visszaszámlálót posztolt, csütörtök délelőtt akar valamit


Vona Gábor nagy dobásra készül, visszatérhet a politikába – írta a Magyar Nemzet két hete. A lap információi szerint a Jobbik volt elnöke pártot alapíthat, és ezt egy szeptember 9-i rendezvényen jelentheti be a Kőbányai Művelődési Házban. 

Vona a 2018-as országgyűlési választás után mondott le a Jobbik éléről, és másfél évvel később kilépett a pártól, majd visszavonult a politikától. Később megalapította a Második Reformkor Alapítványt, könyveket, publicisztikákat írt, és rendszeresen szerepelt az ATV Öt című műsorában. Augusztusban derült ki, hogy saját döntésére távozik a műsorból, amit a Media1-nek azzal indokolt, hogy nagyon sok tennivalója van az új könyve megjelenése körül.

Az esetleges visszatérése körüli találgatásokat erősítette, amikor szombaton Facebook-oldalán a profilképét és borítóképét is fehérre változtatta, és ugyanez történt a Második Reformkor Alapítvány felületén is. Nagyon úgy tűnik, már nem kell sokat várni arra, hogy kiderüljön, mégis mire készül Vona. Szerda délelőtt 10 órakor kitett egy visszaszámlálót a Facebook-oldalára, ami alapján 24 óra múlva történni fog valami:


Vona pár hete egy podcast vendégeként egyébként arról beszélt: nem tartja kizártnak, hogy visszatér a politikába.

„Van mondanivalóm, van politikai ambícióm még”

- fogalmazott a korábbi pártelnök.

„Ahhoz, hogy én a politikába visszatérjek, az kell, hogy minden mondatom a helyén legyen (…), meg az kell, hogy úgy érezzem, hogy amit a politikában tudok tenni, az hasznosabb, mint amit civilként most egy alapítvány keretein keresztül tudok tenni. Ha ezek nincsenek meg, ha azt érzem, hogy a politika igazából nem ad többet, és nem tudok benne jobban, hatékonyabban dolgozni, mint egy alapítványban, ahogy most csinálom, akkor nincs értelme.”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések