A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Volt CIA-ügynök: a NATO csapatokat küldhet Ukrajnába az ukrán fegyveres erők veresége miatt


Az észak-atlanti szövetség (NATO) csapatokat vezényelhet Ukrajnába az ukrán fegyveres erők sorozatos kudarcai miatt - jelentette ki Ray McGovern volt CIA-ügynök a Judging Freedom YouTube-csatornán.

"Ukrajna súlyos vereséget szenved. A kérdés az, hogy a NATO úgy dönt-e, hogy még Kijev teljes veresége előtt bevezeti oda csapatait"

- mondta.

A szakértő szerint az események alakulásának ezt a változatát Washingtonban megengedik. A szakértő szerint az ukrán fegyveres erők (AFU) kudarcának kompenzálására egy másik lehetőség, hogy 300 kilométeres távolságban csapást mérni képes ATACMS rakétákat adnak nekik.

Az ukrán erők az elmúlt négy hónapban ellentámadást folytattak Dél-Donyeck, Artemivszk és Zaporizzsja térségében, a NATO által kiképzett, külföldi felszereléssel felszerelt dandárokat vetve be a harcokba. Ám, mint Vlagyimir Putyin orosz elnök megjegyezte, ez idő alatt nem értek el semmilyen eredményt. Nyugati katonai szakértők különösen az orosz erődítések és aknamezők hatékonyságát emelik ki, amelyek miatt az ukrán hadsereg komoly veszteségeket szenvedett.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések