A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Verhofstadtot az idegbaj kerülgeti: nem tud túllépni Orbán Viktor népszerű interjúján


Nagyon nehéz lehet a magáról nagyon nagyot képzelő személynek rájönni, hogy ő valójában egy igazi senki. Éppen ezért hatalmasodott el  Verhofstadton a frusztráció, melynek eredményeként ujjai hozzáragadtak a billentyűzethez.

A magyarellenes kirohanásairól ismert egykori belga miniszterelnök újabb támadást intézett Orbán Viktor miniszterelnök és kormánya ellen.


Verhofstadt ezúttal azt állította, hogy Magyarországot ki kellene rúgni az Európai Tanácsból, többek között azért, mert Orbán Viktor interjút adott Tucker Carlson amerikai véleményvezérnek.

Tucker Carlson és Orbán Viktor legjobb barátok. Szintén legjobb barátok: Carlson és Oroszország, aminek köszönhetően a műsorvezető mindennap azt állíthatja a tévében, az amerikaiak azt akarják, hogy Putyin nyerjen, és Trump egy putyinista rezsimet építsen fel az Egyesült Államokban… MIÉRT engedik még mindig Orbánt az Európai Tanács asztalához?

− fakadt ki a bukott liberális politikus az X nevű platformon, ahol a kirohanásai már-már mindennaposak.


Tucker Carlson Orbán Viktorral készített interjúja eközben továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend, időközben már több mint 125 millióan nézték meg a videót.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések