A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vérbosszútól tartanak Tiszanánán: rendőrök lepték el a temetőt


Hétfőn helyezték végső nyugalomra a késelés 18 éves áldozatát. A temető környékét készenléti rendőrök lepték el, a család bosszújától tartva. A fiú szülei azonban csak az igazságért harcolnak, nem készülnek vendettára. 

Mint arról korábban már beszámoltunk, augusztus 19-én, Tiszanánán két család vitája elfajult, és egy 18 éves fiút halálra késeltek. Az erdőtelki Dani édesanyjával és testvérével utazott a Heves vármegyei településre nagymamájához – erről már a Borsonline ír. Az asszony udvarán ültek, amikor egy körülbelül 15 fős, felfegyverkezett banda rájuk rontott, egyikük kést rántott és a fiúba döfte, aki édesanyja karjaiban halt meg. A tragédia napján a rendőrség senkit sem tartóztatott le, augusztus 21-én azonban egy besenyőtelki férfi bement a rendőrségre, és feladta magát, mondván ő ölte meg a fiút. A család azt mondja, szerintük nem Dani igazi gyilkosa került a rácsok mögé, a valódi tettes szerintük még szabadon van. Őket azonban elmondásuk szerint folyamatosan figyelik a rendőrök, a fiatal áldozat temetését készenlétisek lepték el. 

Danit hétfőn Erdőtelken helyezték végső nyugalomra. A család azt mondja, a temető környékét készenléti rendőrök lepték el, akik két busszal érkeztek a helyszínre.

– Az én fiamat ölték meg, de minket figyel a rendőrség. Naponta látjuk, hogy járőröznek a házunk előtt, Dani temetésekor pedig két busszal jöttek – mondja az édesanya. Ők a Borsnak azt mondják, nem tudják, mi ennek az oka. A család azt elismeri, hogy Dani testvére, Gergő közzétett egy Facebook live-videót, amiben bosszút emlegetett. Ez a videó azonban mindössze pár perccel a tragédia után készült, egyértelműen kiderül belőle, hogy Gergő háta mögött testvérét éppen újraélesztik a mentősök. Tehát ez az erős felindultságból elkészült videó nem adhat okot arra, hogy két busznyi rendőr jelenjen meg a fiú temetésén, így viszont érthetetlen, mi szolgáltatta az igazi okot.

– A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság kérésére megerősítő szolgálatot látott el a Készenléti Rendőrség a Hevesi Rendőrkapitányság illetékességi területén, így Erdőtelken is – erősítette meg a Borsnak az információt a Heves Vármegyei Rendőr Főkapitányság sajtószóvivője. A család azt mondja, eszükbe sem jut, hogy bosszút álljanak. Ők mindössze annyit szeretnének, hogy a fiú igazi gyilkosa kerüljön a rácsok mögé.

– Annyi erőm nincs, hogy vécére menjek – mondja elkeseredetten Dani édesanyja, aki még a ravatalozónál is látott rendőrt hétfőn. A család azóta is mindennap kijár a fiú sírjához, de a rendőri jelenlétet egyre nehezebben viselik.

– A gyilkos szabadlábon van, minket megfigyelnek. Egyre inkább azt érezzük, mintha hergelni akarna minket a rendőrség, hogy tényleg történjen valami – mondta a Borsnak a családfő, József.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések