A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Valami baj lehet a McDonald’s-nál: változtatnak a recepteken


Új sütési eljárást vezetek be a McDonald’s-éttermekben, és bár az összetevők nem változtak, a húspogácsák sütését átalakították úgy, hogy a szendvicsekbe forróbb marhahús kerülhessen – tudta meg a Világgazdaság.  

Egyébként a vállalat csaknem hatvan év után változtat ikonikus hamburgerein, ugyanis az 1967-ben bemutatott ételeken azóta szinte semmit nem változtattak. Eddig.  

Egy új sütési eljárás lehetővé teszi, hogy a húspogácsa még melegebb legyen, amikor a szendvicsbe kerül, ami azért is lesz jó a gyorsételek rajongóinak, mert a sajt így jobban megolvad a hamburgerben, 

így a sajtburger vagy a Big Mac szaftosabb lehet, mint korábban.

 A szendvicsbe kerülő szósz mennyiségét is másfélszeresére növelték, és a marhahúst sütés közben már nem csak a sóval és borssal ízesítik, hanem a hagymát is ekkor adják hozzá. 

Bár a Meki ezzel a bődületes ökörséggel próbálja megtartani a vendégeit illetve újakat bevonzani, de lássuk be, hogy franchise étterem-láncnál is már a B oldal pörög. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések