A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vadul terjed a hír, hogy munkásszálló lehet a debreceni Tescoból


Napok óta tartja magát a pletyka, hogy nagyszámú munkavállaló fogadására alkalmas konténer-munkásszállás épül Debrecenben. Az önkormányzat most pontot tett az ügy végére.

Tisztázta az önkormányzat, nem lesz munkásszálló a debreceni nagyáruházból – ez derül ki Debrecen város közleményéből, amelyet a Hajdú-Bihar Vármegyei Hírportál, a Haon szemlézett. 

Az ügy előzménye, hogy az elmúlt időszakban különböző közösségi médiafelületeken számos információ jelent meg külföldi munkavállalók betelepüléséről. Az egyik bejegyzés szerint a Debrecen déli részén lévő Tesco áruházból munkásszálló lesz, illetve a mögötte lévő üres területeken nagyszámú munkavállaló fogadására alkalmas konténer-munkásszállást alakítanak ki.

Csakhogy ez minden alapot nélkülöz.

A debreceni városvezetés leszögezte: semmilyen szándék, kérelem erre vonatkozóan meg sem fogalmazódott. „Aki ezt az információt megjelentette, azt egyetlen szándék vezette, hogy megtévessze a debreceni polgárokat” – fogalmaztak. Kijelentették, az önkormányzat 

sem most, sem a későbbiekben nem teszi lehetővé, hogy lakóterületeken, lakóházas övezetekben bárki új munkásszállót építsen.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések