A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tóth Gabi nem bír magával, újabb férfit szemelt ki

Egy örmény fiút szemelt ki magának az énekesnő. 

A Sztárban sztár leszek! válogatójában feltűnt egy szexi örmény származású fiú, Szologhjan Edgar, akit a zsűri minden tagja magáénak akart - Tóth Gabi is.  

Szologhjan Edgar John Newman Losing sleep című dalát énekelte el a vasárnapi válogatóban, de Tóth Gabit már azzal lenyűgőzte, ahogyan a saját nevét kimodta. Az énekesnő majdnem elalélt, és megkérte Edgart, hogy mutatkozzon be még egyszer.

Az előadás után minden mester magának akarta a fiút, és mivel nem tudtak megegyezni, Edgar maga dönthetett, hogy kivel szeretne dolgozni. A választása Majkára esett, aki boldogan fogadta a döntést annak ellenére, hogy a fiú zöld-fehér szettben jelent meg a válogatón, Majka pedig Újpest drukker. 

Majka és Tóth Gabi a szombati válogatón nagyon összeveszett, minden eddiginél nagyobb vita pattant ki közöttük. A balhé kiindulópontja az volt, hogy az énekesnő szóvátette, hogy Makja minden esélyes versenyzőt lecsap a kezükről. Gabi végül kiviharzott a stúdióból.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések