A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tóth Gabi azt hazudta Krausz Gábornak, hogy a Fricska-affér már a múlté?


Döbbenetes részleteket árult el Krausz Gábor egyik ismerőse. 

Tóth Gabi és Krausz Gábor augusztus elején jelentette be, hogy hat év után véget ért a házasságuk. Bár a sztárpár az okokat akkor nem árulta el, hamar kiderült, hogy a Fricska Táncegyüttes fiatal táncosa, Papp Máté Bence miatt mehetett tönkre a kapcsolatuk, akivel az énekesnő egy ideje együtt dolgozik. Azóta már nem is tagadják kapcsolatukat, egy fesztiválon is együtt jelentek meg, majd Horvátországban együtt nyaraltak, sőt, állítólag együtt is élnek már a szentendrei házban. 

A Blikk most megtudta, hogy a házaspár a nyilvános szakítás előtt még megpróbálta rendbe hozni a kapcsolatát. A lap értesülései szerint Tóth Gabi hetekkel korábban bevallotta az affért, ám akkor Krausz Gábor úgy döntött, a kislányuk, az eddig felépített közös életük és az elképzelt jövőjük érdekében szemet huny a félrelépés felett. 

Gábornak nagyon fontos volt ez a család, hiszen neki igazából sosem volt lehetősége megélni, milyen ez. Még gyerek volt, amikor elvesztette az édesanyját, s úgy tudom, az apjával sem volt sokáig szoros a kapcsolata, a családja többsége külföldön él. Így amikor bekerült a Tóth famíliába, majd megszületett a kislánya, úgy érezte, végre a helyén van. Ezt az idillt és boldogságot pedig mindenáron szerette volna megtartani, még úgy is, ha élete legnehezebb döntését kell meghoznia, és meg kell bocsátania azt, hogy a felesége félrenézett

 – mesélte Krausz Gábor egyik ismerőse. Elmondása szerint egy ez nehéz időszak volt, de úgy tűnt akkor, hogy mindketten a családot és a közös jövőt választották. Szerinte Krausz Gábor rajongásig szerette a családját és a megálmodott közös otthont, amelyet soha nem akart elhagyni, ahogy azt gondolta, Gabi mellett öregszik majd meg.

"Úgy tudom, Gábornak végül az tett be, hogy rájött, Tóth Gabi és a Fricska táncosának viszonya nem egy futó kaland volt, hanem annál komolyabb" 

– mesélte az ismerős, aki szerint a sztárséfnek a megcsalásnál is jobban fájhat, hogy elveszítette azt a családot, amelyre gyerekkora óta vágyott.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések