A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szurkálás és brutális verekedés Óbudán, nagy erőkkel vonult ki a rendőrség (videó)


Elszabadult a pokol Budapest egyik legszebb kerületében. 

Az utóbbi időben számos erőszakos bűncseleményről voltunk kénytelenek beszámolni Önöknek. Pécsen egy buszsofőrt vertek félholtra, egy siófoki étteremben a főnökére támadt egy elégedetlen alkalmazott, egy józsefvárosi étteremben pedig életveszélyesen megsérült valaki, amikor székekkel támadtak egymásra a jelenlévők. 

Most újabb, hasonló ügyről kell beszámolnunk. A Fővárosi Főügyészség vádat emelt három férfival szemben. Egyikük hazafelé sétált a barátnőjével, amikor Budapesten, a 3. kerületben, az utcán összeszólalkozott a másik két vádlottal. Az eset verekedésbe torkollt, majd még csúnyábban elfajult, ugyanis egy éles eszköz is előkerült – írja a Budapestkornyeke.hu.

A vádirat szerint 2021. december 27-én az egyik vádlott – az ő kezében bukkant fel később az éles eszköz – egy vendégségből tartott hazafelé a barátnőjével, ittas állapotban. A pár egy 3. kerületi megállóban szállt le a buszról, majd egy parkolóhoz értek, ahol a másik két vádlott és azok barátnői beszélgettek.

Amikor sétáló vádlott a barátnőjével elhaladt a másik társaság mellett, közte és a másik társaság egyik férfi tagja között hangos szóváltás alakult ki, amelynek során kiabáltak egymással.

A szóváltás után a vádlott és barátnője folytatta az útját, és elhagyták a másik társaságot, amikor a vádlott hirtelen visszafordult, előrántott egy éles tárgyat a zsebéből. A férfi először a földre ejtette azt, majd amikor azt felvette, a barátnője megpróbálta őt lefogni és visszatartani, amelynek során a vádlott – a dulakodás közben – megsebesítette a nő combját.

Eközben elindult feléjük a négyfős társaságból a másik két vádlott, akik közül az egyik többször odaszólt, illetve provokálta a férfit, aki ekkor egy hirtelen mozdulattal kirántotta magát a barátnője fogásából, és a másik férfi felé szaladt, aki bokszoló állásban várta a támadást. A férfi ekkor megállt a másik előtt, majd a kezében tartott éles tárggyal, kaszáló mozdulatokat tett felé.

A férfi ezután ismét kiszabadította magát az őt továbbra is visszatartani próbáló barátnője fogásából, majd a két férfi egymásnak esett, dulakodtak, amelynek során az éles tárggyal támadó támadó férfi mellkasán sebesítette meg a másik felet.

A megsebesült vádlott ekkor olyan erővel ütötte arcon a támadóját, hogy az ennek hatására tompítás nélkül, arccal előre, a betonra esett. Ekkor a társaság másik férfi tagja is odaszaladt a földön, mozdulatlanul fekvő férfihoz, és társával együtt többször megrúgták őt.

Az éles tárggyal megsebesített vádlott sérülése életveszélyes volt, a támadója pedig súlyos sérüléseket szenvedett. A Fővárosi Főügyészség a késelőt életveszélyt okozó testi sértés bűntettével, a másik két vádlottat pedig súlyos testi sértés bűntettével, valamint csoportosan elkövetett garázdaság bűntettével vádolja, és velük szemben fegyház-, illetve börtönbüntetés kiszabását indítványozza. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések