A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szíria kártérítést követel az Egyesült Államok által ellopott olajért


Szíria felhívta a nemzetközi közösség figyelmet arra, hogy Washington és az Egyesült Államokkal kapcsolatban álló terrorista csoportok folyamatosan fosztogatják természeti erőforrásait.

 Ez áll a szíriai külügyminisztérium közleményében, amelyet az ENSZ Biztonsági Tanácsának küldtek el – jelentette a SANA hírügynökség.
 

“DAMASZKUSZ KÖVETELI, HOGY VESSENEK VÉGET AZ ILLEGÁLIS AMERIKAI KATONAI JELENLÉTNEK SZÍRIA TERÜLETÉN, VONJÁK FELELŐSSÉGRE AZ AMERIKAI KORMÁNYZATOT AZ OLAJ- ÉS GÁZSZEKTORBAN OKOZOTT KÁROKÉRT, ÉS KÖTELEZZÉK KÁRTÉRÍTÉS MEGFIZETÉSÉRE AZ ELLOPOTT OLAJKINCSEKÉRT” – KÖZÖLTE A SZÍRIAI KÜLÜGYMINISZTÉRIUM.
 
A minisztérium adatokat is idézett, amelyek szerint 27,5 milliárd dollárra becsülik az ország olajágazatának veszteségeit az Egyesült Államok bűncselekményei miatt.
 
Korábban a szíriai külügyi tárca azt közölte, hogy az Ethan Goldrich helyettes külügyminiszter-helyettes által vezetett amerikai küldöttség látogatása az ország északkeleti részén a szuverenitás súlyos megsértése.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések