A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sorosista NGO fogja érzékenyíteni az újpesti gyerekeket


Az Újpesti Önkormányzat legutóbbi testületi ülésén arról döntött a IV. kerület képviselő-testülete, hogy beenged a városba egy tőről metszett sorosista érzékenyítő szervezetet. A testület parázs vita közepette és minimális többséggel ugyan, de végül jóváhagyta az önkormányzat Szociális Intézményének azt a nyertes pályázatát, melynek értelmében a sorosista Partners Hungary Alapítvány szakembereket küldhet majd Újpestre gyermekeket mentorálni.  

Az előterjesztés szerint az Újpestre delegált sorosista érzékenyítő szakemberek olyan „komplex, társadalmi befogadást támogató programok megvalósításán” fognak majd dolgozni, melyek „kiemelt figyelmet fordítanak a gyermekekre és családjaikra, valamint a roma közösségekre„

A program továbbá egyaránt támogatja a „hazánkban tartózkodó menekülteket és menedékes státuszúakat, valamint a helyi befogadó közösségeket.” – szól a pályázati kiírás. Az interkulturális mediátorok elnevezésű programelem a hivatásos érzékenyítők (ún. mediátorok) kép­zését és foglalkoztatását foglalja magában – ebbe pedig már minden további nélkül beleférhet akár az LMBTQ érzékenyítés is – írja a Magyar Jelen. 

A cinikusan csak „Első a gyermek!” címre keresztelt pályázat lényege, hogy Újpest városának Szociális Intézménye kap 3,3 millió forintot, ezért cserébe pedig köteles fogadni a Soros-hálózat szakembereit és instrukcióit.

„Először csak egy ártatlan játéksarkot építenek, plüssmackókkal és kisautókkal, aztán jön a tanulószoba, ahol már meg is kezdődhet a gyermekek felkészítése arra, hogy a migránsok befogadása a világ legtermészetesebb dolga, ahol el lehet nekik magyarázni, hogy a család az család, az anyuka lehet férfi is. A trükkök közismertek, a módszerek azonban egyre kifinomultabbak és egyre aljasabbak.


A javaslatot előterjesztő LMP-s alpolgármester, Perneczky László először megpróbálta letagadni, hogy a program mögött bármiféle Soros-szervezetek és Soros-pénzek állnának. „Valamilyen holland alapítvány” – válaszolta arra a kérdésre, hogy ha nem Sorostól, akkor vajon honnan máshonnan van ennek a derék magyar alapítványnak százmilliós nagyságrendű felesleges pénze, amit alig bír magában tartani és mindenképpen magyar önkormányzatok között akar szétosztani.

Az elkendőzési kísérlet másodpercek alatt bukott el, hiszen elég volt csak a támogatásokat osztó Partners Hungary Alapítvány honlapjára felmenni, ahol a „Támogatóink” fül alatt rögtön fel is bukkant a Nyílt Társadalom Alapítvány jól ismert emblémája.

Gyors kutatás után az is kiderült, hogy a Partners Hungary Alapítvány ebben az esetben nem tőlük, hanem egy másik Soros-szervezettől, az International Step by Step Associationtól kapja a pénzt, amit erre a projektre szánnak. Mit ad Isten, a szervezetet a hollandiai Leidenben jegyezték be – ez tehát az a nagylelkű „valamilyen holland alapítvány”, amire Perneczky László hivatkozott.

Az issa.nl címen elérhető honlap alján itt is megtalálható főtámogatóként a Nyílt Társadalom Alapítvány, a szervezet igazgatótanácsában pedig ott ül a Soros-birodalom delegáltja, Sarah Klaus, aki feketeöves érzékenyítőként nem kevesebb, mint 31 éven át dolgozott a Soros-birodalom különféle gyermekprogramjain.

A holland szervezet jelenleg futó programjait áttekintve szinte kizárólag csak a Soros-birodalom számára kedves és fontos értékeket zászlajára tűző projekteket találunk: ukrán gyerekek, roma gyerekek, menekült gyerekek, aztán jönnek az apukák anyaszerepre való felkészítése, egy kis gender, egy kis migránsbefogadás, sokszínűségi programok, meleg és inkluzív átalakítás – van itt minden, ami gyermekeknek való.

Az ügyre jellemző, hogy az önkormányzat Szociális Intézménye a képviselők tudta és előzetes jóváhagyása nélkül indult el a pályázaton és nyerte el azon a támogatást, így a múlt heti testületi ülésen már csak az utólagos jóváhagyásról és az elvi egyetértésről lehetett dönteni. A pályázatot benyújtók tehát kész tények elé állították mind a Népjóléti és Lakásügyi Bizottságot, mind pedig a Képviselő-testület tagjait.

Mindent elmond a kezdeményezés mögött álló „széleskörű egyetértésről”, hogy miután a Jobbik bizottsági delegáltja előző nap még megszavazta az előterjesztést, a testületi ülésen már a jobbikos alpolgármester, Czigler László is tüntetőleg vonult ki a teremből és nem adta a nevét a saját alpolgármester-társának gyalázatos előterjesztéséhez.

A Fidesz helyi frakcióvezetője, Nagy István először nyílt levélben tiltakozott az előterjesztés elfogadása ellen, az ülésen pedig már hosszasan bírálta az előterjesztőt. Nagy István szerint miután a hivatásos érzékenyítőket sikerült eltávolítani az iskolákból és az óvodákból, a sorosista NGO-k most az intézmények falain kívül környékezik meg a gyerekeket.

A Fidesz helyi szervezete közleményt is kiadott az ügy kapcsán. Azt írják, „ahogy a Gyurcsány vezette dollárbalodal a migráció, a háború és a genderpropaganda kérdésében a magyarok akaratával szemben a külföldi finanszírozók álláspontját képviseli, úgy az újpesti dollárbaloldal is a külföldről finanszírozott álcivil NGO-propaganda terjesztéséhez teremtett lehetőséget és nyújt segítséget.

Ma már mindenki számára világos, hogy a globalista baloldal a gyermekeinken keresztül akarja kártékony és életidegen nézeteit a társadalmunkra erőltetni. Cinizmusukról mindent elmond, hogy ezt a programot „Első a gyermek!” címen kívánják a baloldali önkormányzaton keresztül az újpestiekre erőltetni.”

Szabó Balázs független képviselő ugyancsak hangosan tiltakozott a javaslat elfogadása ellen. Szerinte felettébb érdekes, hogy ezek a Soros-ügynökök – hogy hogy nem – most sem a nyugdíjasotthonok rászoruló lakóit, hanem a 0 és 10 éves kor közötti gyerekeket vették a célkeresztjükbe.

„Ezek a sorosbérenc szervezetek folyton a gyerekeinkkel foglalkoznak és egy percig nem bírják ki anélkül, hogy ne hergeljék a magyar szülőket ilyen hajmeresztő elképzelésekkel. Pontosan tudjuk mire megy ki a játék, pontosan tudjuk honnan és milyen célra érkezik ez a pénz, pontosan tudjuk már a módszereiket. Nem kérünk tőlük sem pénzt, sem szakmai tanácsot, még kevésbé kérünk gyermeknevelési tanácsokat Soroséktól. Semmiféle bizalmunk nincs már az ilyesfajta szervezetek felé, az lenne a legjobb, ha eltűnnének a magyar közéletből és tűnjenek el az újpesti gyerekek közeléből is!”

– áll a közleményében. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések