A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Saját lakásán verte agyon ivócimboráját a salgótarjáni férfi


A Nógrád Vármegyei Főügyészség indítványára a Balassagyarmati Járásbíróság nyomozási bírája letartóztatott egy 28 éves salgótarjáni férfit, aki ellen halált okozó testi sértés miatt nyomoznak. 

Az eljárás eddigi adatai szerint a férfi 2023. szeptember 18-án, este érkezett haza a lakására a barátjával, akivel az aznap összekoldult pénzen és italon összevesztek. A házigazda több alkalommal megütötte és megrúgta a vendégét, utána lefeküdt aludni.

A hajnali órákban felébredve észlelte, hogy a megvert férfi nem lélegzik. Megijedt, de nem hívott mentőt, hanem a lépcsőház harmadik emeletéről lehúzta a testet a társasház előtti parkolóba, két autó közé. 

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vette a férfit, aki már korábban is volt büntetve súlyos testi sértés miatt.

Az ügyészség a szökés elrejtőzés veszélye, a bizonyítás meghiúsítása és megnehezítése megakadályozása, valamint a bűnismétlés veszélyére tekintettel indítványt tett a legszigorúbb kényszerintézkedés alkalmazására, melyet a nyomozási bíró el is rendelt.

A végzést az ügyész és a gyanúsított tudomásul vette, de a kirendelt védő nem vett részt az ülésen, és ő is jogosult fellebbezés benyújtására, így bíróság döntése még nem végleges.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések