A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Recept készült a progresszív divatőrület letörésére


Könyvet írt a magyarokról, a magyar modell sikeréről Shea Bradley-Farrell, az Alapjogokért Központ vezető kutatója, az amerikai Counterpoint Institute nevű agytröszt vezetője – közölte az Alapjogokért Központ. 

Mint tudatták, a kötetben szóba kerül a kommunizmus terrorja utáni megerősödés, az önrendelkezés, a szabadság, a nemzeti identitás és a magyar modell sikere, amely ellenáll a progresszív divatőrületnek. 

Hozzátették:  

a könyvet hamarosan bemutatja az Alapjogokért Központ, és ebből majd az is kiderül, miért hazudik szisztematikusan a globális fősodratú média Magyarországról.

A központ a Facebook-oldalán azzal ajánlja a kötetet, hogy Shea Bradley-Farrell szerint a magyarok és az amerikaiak nagyon hasonlítanak, mindkét nemzet számára a szabadság az éltető levegő. A közösségi oldalon közzétett videóban Shea Bradley-Farrell arról beszélt, hogy a könyv a magyarokról szól, elmondja igaz történetüket, és harcol a folyamatosan róluk hallható álhírek ellen. 

A szerző a nézők figyelmébe ajánlotta Orbán Viktor miniszterelnök Tucker Carlson amerikai médiaszemélyiségnek adott interjúját, hozzátéve: kötetét kibővítette 

több, vagyis az összes témával, amiről ők beszélgettek, rengeteg érdekes dologgal a történelmükben, a filozófiájukban, abban, hogy mi történik a progresszívokkal a mai világban.

Jelezte: 

könyvében azt is tárgyalja, milyen megoldás alkalmazható a progresszió ellen.

Mint emlékezetes, Shea Bradley-Farrell a magyar miniszterelnök politikáját dicsérte a Magyar Nemzetnek adott interjúban a CPAC Hungary 2023 rendezvényen. Úgy vélekedett, Magyarország a gazdasági érde­keit védte azzal, hogy nem fogadta el az Oroszország elleni brüsszeli szankciókat, mert akkor a gazdasága összeomlott volna. Emellett az intézetvezető élesen kritizálta David Pressman amerikai nagykövetet, aki a szélsőbaloldali, „nagyon woke” amerikai kormányzatot képviseli.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések