A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

"Pink Piknik" - Nyárbúcsúztató LMBTQ-bulika lesz Debrecenben


Szombat délután a debreceni Margit térre várnak minden érdeklődőt a degenerált genetikai hulladékok egy nyilvános buzibulira. 

“A CívisColors csapata szeretettel hív minden kedves érdeklődőt a Margit téren tartandó, szabad és kötetlen piknikre, ahol együtt ünnepeljük az elfogadást és az egyenlőséget, valamint elbúcsúztatjuk a nyarat. Ezen az eseményen szeretnénk köszönteni a civil szervezeteket, akik szívügyüknek tartják a sokszínűséget és a queer közösség melletti kiállást” – olvasható az esemény leírásában. “Ne hagyjátok ki ezt az eseményt, amely tele lesz jó hangulattal, kikapcsolódással és közösségi élményekkel egyaránt!”

A Facebook-eseményben a szervezők részletesen leírják, mit érdemes magunkkal vinni a várhatóan gyönyörű, napsütéses időben. A program nem ér véget naplementekor, az esti órákban ugyanis After Partyval folytatódik a nap.

A program az Emberség Erejével Alapítvány támogatásával jött létre és további támogatói a Masculan, Alternatív Közösségek Egyesület, MKKP, Budapest Pride - olvasható a bejegyzésben.

A Cíviscolors egy nagyrészt fiatalokból álló debreceni székhelyű informálisan szerveződő queer közösség. “Úgy érezzük, hogy Magyarország második legnagyobb városa is megérdemli azt, hogy az itt élő queer emberek is szabadon, nyugodtan éljenek. A célunk egy támogató és biztonságos közeget teremteni és küzdeni a queer jogegyenlőségért, akár az aktív állampolgárság eszközeivel is. Legfőképp kapcsolatépítési, szórakozási és edukatív jellegű eseményeket szervezünk. Szeretnénk egy olyan színes közösséget létrehozni, ahol bátran lehet az ember az, aki szeretne. Minden héten péntekenként találkozunk az Alternatív Közösségek Egyesülete terében, ahol az előre eltervezett programokat szervezünk vagy csak kicsit kiengedünk a hét végére. Ha van kedved, akkor csatlakozz a csoportunkhoz, vagy látogass el egy pénteki alkalmak egyikére” – olvasható a szervezet bemutatkozásában.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések