A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Pankotai Lili: Az ellenzék 75 százaléka Fidesz által kitartott bábu (videó)


„A másik 25 százaléka pedig balf@sz” a diákaktivista szerint.

Országos Tanévnyitót hirdetett az Egységes Diákfront, a Civil Bázis és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete, több más szervezettel karöltve. A szeptember 1-jei rendezvényen – ami kapcsán hangsúlyozták, hogy nem tüntetés volt –  felkészültek az őszi tiltakozásra.

A Kossuth téren megtartott eseményre az Index is kilátogatott. Videós összeállításukban megszólaltatták Pankotai Lilit, a korábbi tüntetések egyik vezéralakját is.

Pankotai úgy fogalmazott, annyira sokszor akarunk sok mindent mondani, hogy a vége az, hogy nem mondunk semmit. 

"Ez nyilvánvalóan egy szervezési probléma” – jelentette ki az aktivista. Majd azzal folytatta, hogy egy teljes strukturális változást kell végrehajtani a tüntetések szervezésében – írja a Mandiner.

Pankotai nyilatkozatában arra is kitért, hogy

„amikor az ellenzék is Fidesz által kitartott bábu. Az ellenzék 75 százaléka. A másik 25 százaléka pedig balf@sz, akkor elég nehéz bármit is csinálni. Le kell lépnünk arról az útról, amit a felnőttek elkezdtek”

– húzta alá.

A vonatkozó nyilatkozatot alább tekinthetik meg:Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések