A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Óvoda udvarára borult fához, balesetekhez, és tűzesetekhez is siettek a hajdú-bihari lánglovagok


Mutatjuk, mi minden történt szerdán vármegyénkben. 

Óvoda udvarára borult egy fa Debrecenben, a Margit téren. A vármegyei hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán át motoros láncfűrésszel avatkoztak be – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Egy nagy fa egyik ága lehasadt kedden Debrecenben, a Tarján utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók az ágat eltávolították, a már megdőlt fát is kivágták végül, mert veszélyt jelentett a forgalomra.

Egy elhanyagolt területen volt tűz tegnap Körösszakálon, az Ady Endre utcában. A komádi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Két autó ütközött össze Debrecenben, a Mikepércsi úton kedden délután. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel mozdították el a járműveket, mert azok akadályozták a forgalmat.

Kabán, a Mácsai Sándor utcában volt tűz kedden, gaz és szemét égett egy kis területen. A település önkéntes tűzoltói vonultak, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Három autó ütközött össze Debrecenben, az Erzsébet utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, a mentőszolgálat pedig egy embert kórházba szállított a helyszínről.

Este háromszáz négyzetméteren égett a gaz és avar Hencidán, a Puskin utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

A rendőrök kilenc személyt állítottak elő

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amiből egy súlyos, kettő pedig könnyű sérüléssel végződött – tudatta a police.hu összefoglalójában.

A szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el, közülük három főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, két embert pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. 

A rendőrök kilenc személyt állítottak elő, ebből hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés nyolc esetben történt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések