A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Óriási robbanás volt Üzbegisztán fővárosában, Taskentben (videó)


Robbanás és tűz teljesen elpusztított egy raktárépületet Üzbegisztán fővárosában, Taskentben csütörtökön kora reggel a helyi média beszámolói és a helyszínről készült drámai videók szerint. 

A tűzoltók a hatalmas lángokkal küzdenek, amelyek egy ipari zónát borítottak el, nem messze az Iszlam Karimov taskenti nemzetközi repülőtértől. Az első robbanás állítólag egy vámraktárat rázott meg, de a hatóságok még nem erősítették meg az incidens pontos okát.

Egy Telegram-posztban az üzbég egészségügyi minisztérium közölte, hogy meg nem határozott számú embert szállítottak kórházba kezelésre, de megjegyezte, hogy “súlyos sérültek nincsenek közöttük”.

Az incidens helyszínére több mentőautó érkezett, míg a mentőszolgálatok szerint legalább 16 tűzoltóegységet vetettek be a tűz megfékezésére.

A BALESET HELYSZÍNÉN ÉS A KÖRNYEZŐ LAKÁSOKBAN A TŰZBEN MEGSÉRÜLT EMBEREK SÜRGŐSSÉGI ORVOSI ELLÁTÁSÁT IS BIZTOSÍTJÁK” – TETTE HOZZÁ A MINISZTÉRIUM.

A robbanás üvegeket tört össze és épületeket rongált meg a raktárépület közelében, és a jelentések szerint az egész várost megrázta. Az interneten keringő fotókon látszik, hogy a füstfelhő több száz méter magasra emelkedik a levegőbe.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések