A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem a TV2-s arcok éve 2023, válik a Szerencsekerék sztárja is: Sydney van den Bosch pontot tesz kapcsolata végére


Sydney van den Bosch házasságának annyi Egerszegi Tamással, pedig még alig hevertük ki Tóth Gabi és Krausz Gábor szakítását is. 

A Blikk robbantotta a bombát a sztárvilág legújabb válásával. Azt írják, hogy öt évvel azután, hogy kimondták a boldogító igent, véget ért Sydney van den Bosch és férje kapcsolata. Korábban arról lehetett olvasni, hogy a Szerencsekerék forgató háziasszonya sürgősségi műtéten esett át. Ennek során két daganatot is találtak a méhnyakon.

Majd következett a nő életében a következő dráma, műtéti úton távolíttatta el a melleit. Most a Blikk beszámolója szerint – noha korábban Tamással együtt küzdötték le a problémákat – pontot tesznek az utóbbi hetekben, hónapokban felhős házasságuk végére.

Úgy tűnik tehát, hogy Kasza Tibi oldalán a karrierjében hiába sikeres, a magánéletében vannak nehézségek. Kitartást kívánunk neki!

Érdekes egybeesés egyébként, hogy a TV2-s sztárok közül a második olyan Sydney, akinek olyan szerencsétlen időpontban történik a válása, ami pont egy induló műsor előttre esik. Ő ugyanis gőzerővel próbál a Dancing with The Stars élő adásaira. 

A táncos show-műsor negyedik évada egyébként 2023. október 14-én veszi kezdetét a TV2-n és az új széria versenyzőit szeptember 5-én be is mutatták. A két műsorvezető változatlanul Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András. A TV2 Play-en futó Dirty Dancing Live és a Dancefloor című háttérműsorokat ebben az évadban is Gelencsér Tímea vezeti.

A lap próbálta egyébként elérni az érintettet, ám nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések