A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem hiszi el, mi jutott Gáspár Győző eszébe a luxusautója mellett


Valami nagyon motiválót írt. 

Már korábban is elbüszkélkedett méregdrága McLarenjével Gáspár Győző aki azonban ugyanezzel az autóval, ugyanebben a posztban saját magát buktatta le gyorshajtás közben. Ráadásul éppen ma a VI. kerület kommunista polgármestere posztban ment neki Győzikének, mondván, nem tartja be a szabályokat.

Nem mintha más betartaná. Csak Győzike ugye Fideszes. És mivel hívja fel magára a figyelmet a Momentumos polgármester, ha nem azzal, hogy Győzikét oltogatja. Mert amit Tamás Elvtárs a kerületében csinál az egyenlő a nullával. 

A médiasztár most úgy döntött, megoszt néhány bölcsességet az életről. Követői számára néhány olyan képpel készült, ahol McLarenje előtt feszít - szúrta ki a Blikk. 

"Tudnék panaszkodni, tudnék sírni, hogy milyen borzasztó életem van vagy volt, de ez nem segít. Kinek segít, ha otthon ülök, és mindig visszagondolok, hogy milyen rossz dolgok történtek velem? Ez senkinek és főleg nekem nem fog segíteni. Az élet menni fog így is. Nem fog engem várni az élet, hogy most Reának rossz napja van, és akkor álljunk meg. Nem így lesz. A világ nem így működik"

- írta a showman, hozzátéve: a rossz napok után mindig ott a következő nap, ezért nincs értelme mindig azon gondolkodni, hogy milyen rossz dolgok történtek velünk, mert akkor "mindig rossz napod lesz, és soha nem lesz jobb."



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések