Hirdessen itt

Nem engedték, hogy elvigye elsős gyermekét az iskolából, ezért fellökte a tanárnőt a részeg bajai apa


Vádat emeltek egy férfival szemben, aki ittasan akarta elvinni gyermekét az iskolából, de a tanárnő ezt nem engedte – adta hírül az ügyészség. Az apa előbb ordibált a pedagógussal, majd megszorította a kezét és a mellkasánál meg is lökte, így végül a gyermekét magával tudta vinni.


A büntetett előéletű bajai férfi 2023. április 28-án már délelőtt megjelent az egyik bajai általános iskolában azért, hogy a tőle külön élő, elsős gyermekét magával vigye.

Ekkor közölték az apával, hogy gyermeknek még három tanórája lesz, ezért nem viheti el.

A férfi ezt megértette és elment. A gyermek osztályfőnöke értesítette a történtekről az édesanyát, aki kifejezetten kérte a tanárnőt, hogy a gyermeket ne adják át a férfinak. Ebédidőben viszont a férfi részegen visszament az iskolába, ahol a gyerekek épp ebédeltek.

Amikor a gyermek meglátta az édesapját, a napközis tanárnőhöz futott, megfogta a kezét, mert nem akart elmenni.

A vádlott el akarta vinni a gyermekét, azonban a sértett közölte, hogy az anyuka kérésére nem viheti el. A férfi ezen felháborodott, előbb kiabálni kezdett a sértettel, majd távozási szándékát jelezve megfogta a gyermeke másik kezét.

A tanárnő továbbra sem engedte el a gyerek kezét, ezért a férfi megszorította a nő csuklóját, majd a megpróbálta a gyerektől ellökni.

 A tanárnő az erőszak hatására elengedte a gyermek kezét, és az apa végül a gyerekkel együtt elment az iskolából.

A vádlott a magatartásával a tanárnőt mint közfeladatot ellátó személyt jogszerű eljárásában erőszakkal akadályozta, ezért az ügyészség a férfit közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével vádolja. A bántalmazás következtében a tanárnőnek sérülései nem keletkeztek. A férfi bűnösségéről a Bajai Járásbíróság fog dönteni.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések