A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Négy nap után kapták el a fiatal rabot, aki a londoni börtönből egy furgon alján szökött meg


Szombaton helyi idő szerint 11 óra körül elfogták Londonban Daniel Abed Khalife-t, aki szerda reggel szökött meg a dél-londoni Wandsworth börtönből, írta a rendőrség. 

A 21 éves, korábban katonaként szolgáló Khalife-t a nyugati-londoni Chiswick negyedben kerítették be a hatóságok. Az elfogás részleteiről később ígértek tájékoztatást. A négynapos hajtóvadászatban több mint 150 terrorellenes rendőr vett részt, Nagy-Britannia repülőterein, vasútállomásain és kikötőiben fokozott készültséget rendeltek el.

A férfi egy ételszállító furgon alvázához kötözve juthatott ki a jól őrzött intézményből. A hatóságok azt is vizsgálják, hogy a volt katonának más rabok vagy őrök segítettek-e a szökésben. Khalife a vád szerint aktív katonaként bombának kinéző hamis robbanószerkezetet helyezett el a laktanyájában és adatokat szerzett meg katonatársairól a minisztérium nyilvántartásából.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések