A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Négy embert megsebesített egy lövöldöző Pozsonyban, a rendőrök lelőtték


Négy embert, köztük egy rendőrt is megsebesített egy pozsonyi lakótelepen egy ház ablakából lövöldöző férfi csütörtökön hajnalban. Rátámadt a helyszínre érkező rendőrökre is, akik lelőtték - közölték szlovák médiaforrások és a rendőrség.

Az elkövető az ablakból kezdett lövöldözni a szlovák főváros Dúbravka városrészében, majd az utcára rohant, és tovább lövöldözött - írta az esetről elsőként beszámoló noviny.sk hírportál szemtanúkra hivatkozva.

A férfi ezután visszament a lakásába, ahonnét később egy robbanás zaja hallatszott, majd az elkövető késsel a kezében kirohant a lakásból, és a lépcsőházban a közben már a helyszínre érkező rendőrökre támadt, akik azt követően lelőtték.

A lövöldöző a helyszínen meghalt.

Az incidensben négyen sebesültek meg, köztük egy rendőr. A TASR szlovák közszolgálati hírügynökség jelentése szerint őket a pozsonyi egyetemi kórházban lőtt sebekkel, egyiküket késszúrás okozta sebesülés miatt is el kellett látni. Kettőnél műtéti beavatkozásra is szükség volt.

A rendőrség közlése szerint a férfi tettének oka egyelőre ismeretlen, az eset körülményeit egyelőre vizsgálják.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések