A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Napsütéses hétfőre ébredtünk, viszont a hét közepén jön a fordulat


Döntően felhőtlen időre van kilátás csapadék nélkül olvasható Met.hu-n. 

Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de az Alpokalján és a Kisalföldön időnként megélénkülhet a déli szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között alakul. Késő estére többnyire 15 és 20 fok közé csökken a hőmérséklet.


Kedd
hajnalra felhőtlen marad az ég, száraz idő lesz, foltokban pára, sekély köd képződhet. A légmozgás gyenge marad, sőt több helyen szélcsend várható. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 10 és 15 fok között alakul, a hidegre érzékeny helyeken ennél hidegebb, míg belvárosokban és vízpartokon melegebb lehet a hajnal.

Szerdától, bár országszerte nem valószínű a csapadék, viszont hazánk északnyugati harmadán előfordulhat zápor, zivatar a hét második felében. A déli, délnyugati, majd a Dunántúlon az északnyugati szél sokfelé megélénkül, néhol megerősödik. A minimum-hőmérséklet általában 10, 18 Celsius-fok, a csúcsérték 27, 34 fok között valószínű. Nyugaton mérhetik az alacsonyabb, délkeleten a magasabb értékeket.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések